Niniejszym informujemy, że

Sinac sp. z o.o.

Ul. Floriana Krygiera 1, 71-001 Szczecin, NIP: 585-13-84-670 wpisaną do KRS przez Sąd 

Rejonowy Szczecin-Centrum w Szczecinie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru

Sądowego pod nr 0000066817, tel. 91 432-97-70; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,

jest Administratorem Państwa danych osobowych.



Aby świadczyć usługi zgodnie z profilem działalności, Spółka przetwarza dane osobowe takie jak:

  • imię i nazwisko / nazwa firmy

  • adres e-mail

  • numer NIP/PESEL

  • adres

  • nr telefonu

  • nr rachunku bankowego

Podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. b RODO, który pozwala przetwarzać dane osobowe, jeżeli są one

konieczne do wykonania umowy lub podjęcia czynności zmierzających do zawarcia umowy.



W celu analitycznym, badania aktywności na stronie internetowej należącej do Spółki, przetwarzamy takie dane osobowe jak:

  • data i godzina odwiedzin strony

  • rodzaj systemu operacyjnego

  • lokalizacja

  • rodzaj przeglądarki internetowej wykorzystywanej do przeglądania strony

  • czas spędzony na stronie

  • odwiedziny podstron

Podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. f RODO, który pozwala przetwarzać dane osobowe, jeżeli

Administrator realizuje swój prawnie uzasadniony interes (poznanie aktywności klientów na stronie internetowej).



W celu wykorzystywania cookies na stronie internetowej przetwarzamy informacje tekstowe, wykorzystywane przede wszystkim

do celów statystycznych.

Podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust. 1 lit. a RODO, który pozwala przetwarzać dane osobowe na podstawie

dobrowolnie udzielonej zgody (przy pierwszym wejściu na stronę internetową pojawia się informacja o wykorzystywaniu

cookies.



Dane osobowe Spółka przetwarza w okresie wykonywania umowy, , a także w okresie przez który zobowiązana jest do

przetwarzania danych na podstawie ustaw podatkowych, w tym ustawy o podatku dochodowym oraz ustawy o podatku od

towarów i usług.




Przekazywanie danych

W ramach prowadzonej działalności przekazujemy dane osobowe następującym podmiotom:

  • pracownikom

  • świadczącym nam usługi windykacyjne

  • świadczącym usługi transportowe

  • świadczącym usługi kurierskie oraz pocztowe (w celu prowadzenia niezbędnej korespondencji )

  • dane możemy przekazać również organom uprawnionym do kontroli działalności administratora (m.in. Państwowa Inspekcja Pracy, ZUS, Urząd Skarbowy),



Prawo dostępu do danych

Przepisy Rozporządzenia o ochronie danych osobowych uprawniają Państwa do wystąpienia do nas z żądaniem:

  • udzielenia informacji o przetwarzanych danych,

  • sprostowania nieprawidłowych danych,

  • uzupełnienia niekompletnych danych osobowych,

  • ograniczenia przetwarzania danych w przypadku zakwestionowania ich prawidłowości,

  • usunięcia danych bezpodstawnie przetwarzanych,

 

Prawo do sprzeciwu

 

Wobec przetwarzania danych osobowych mogą Państwo wnieść sprzeciw w sytuacjach szczególnych. W tym przypadku nie wolno nam będzie przetwarzać tych danych osobowych, chyba że wykażemy istnienie ważnych, prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec interesów, praw i wolności osoby, której dane dotyczą, lub podstaw do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.

 

Prawo do wniesienia skargi

 

Jeżeli uznają Państwo, iż dokonywane przez Sinac Sp. z o.o. przetwarzanie danych osobowych jest niezgodne z prawem - przysługuje Państwu skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

współpracujemy z krd

rzetelna firma Sinac

Strona korzysta z plików cookies  zgodnie z Polityką Plików Cookies.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd